<div id=
 

Tényleg sötét falak

KentaurBen , 2010.02.22. 12:57

Falszín-választó sorozatunk mai állomása arra keresi a választ, milyen az, ha az egyik vagy éppen egy helyiségen belül több falat is valami igazán sötét színre festünk.

 

Mondjuk sötétszürkére vagy a sötét színek netovábbjára: feketére.

 

Rögtön az elején szögezzük le: az untig ismételgetett urbánus legenda igaz, miszerint a nagyon sötét színű falak képesek egy óriásnappalit is seperc alatt sötét lyukká varázsolni...

 

... a bútorok és dísztárgyak a semmiben, egy valószínűtlen háttér előtt függnek majd... a magunk kreálta féregjárat messzire vezet, egyesek szerint maga a megtestesült depresszió.

 

Ugyanakkor drámai, markáns, extravagáns, sőt, kifejezetten maszkulin... rögtön oda is képzeljük magunkat, ahogy egy pohár, kellemesen fanyar bort kortyolgatunk, miközben a háttérben valami húzós jazz szól.

(kegyetlenfajta verzió: ha magasfényű)

 

Amennyire benne van ez a nu- és zen-érzés, annyira lehet színpadias is, ha a kiegészítők, a textilek túl színesre sikerülnek.

 

Az van, hogy a helyes arányra nincs jó recept.

Csak az egyik falat? Az egymással szemben lévőt? Mindet?

 

Fontos a szoba tájolása, hogy mennyi természetes fény jön be, és persze jó érzékkel kell megtervezni a mesterséges fényforrások, a világítótestek elhelyezését.

 

A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg....

 

Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen meg innen.

 

Címkék: férfiak

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr561780685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása