<div id=
 
1

Fekete-fehér street art a falon

KentaurBen , 2010.02.28. 12:35

A falmatricák behozták az utcai művészetet a lakásba, fekete-fehérrel húzott mintáik ma már nem mutatnak sem idegenül, sem gyerekesen lakásunk egyik falán...

... de miért is szorítkoznánk megadott, már kitalált képekhez?

 

Sablonos vagy szabadkézi alkotásokat mi is készíthetünk (a brutálbonyolutakat esetleg bízzuk egy művész ismerősünkre), tervezzük meg papiron, aztán fotózzuk le a lakás azon részét, ahová szánjuk, majd rajzoljuk fel arra is, így letesztelhetjük, valóban jól mutatna-e ott.

 

Virág- vagy szürreál-minta (vagy egy-egy már kész, interneten látott falimatricát is tovább gondolhatunk)... csak a képzeletünk szabhat határt, és máris még egy lépéssel közelebb vagyunk egy személyesebb hangvételű enteriőrhöz, magyarul: otthon vagyunk.

 

Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen meg innen.

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr951796767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Körticsek · http://muranomanufaktura.blog.hu 2010.03.01. 02:09:19

Hűű, imádom az organikus mintákat! A barátnőm ráadásul hasonló faldekorációkat készít fából, együtt szoktuk hagyni, hogy elguruljon a gyógyszerünk tervezgetés közben. Azok is jól néznek ki. :-P
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása