<div id=
 
3

Sztárok otthonai - Richard Dean Anderson

KentaurBen , 2010.03.01. 10:14

Jöjjön ma egy olyan amerikai sztár - Richard Dean Anderson -, aki mind a 80-as, mind a 90-es évek végén képes volt nagy rajongói táborra szert tenni, no, nem brilliáns szinészi játékával, hanem mert jó időben volt jó helyen, vagyis két, nagy népszerűségnek örvendő sorozatban.

 

(oszkárdíjas alakításairól csak annyit, hogy egyszer láttam egy sok képből álló fotósorozatot Steven Segallról, ahol a képaláírások mind különböző érzelmi állapotokat írtak le, és hatalmas poén volt, mert mindegyik kép ugyanaz a fotó volt... sajnálom, de én róla is el tudnék képzelni egy hasonló montázst :)

 

1950. január.21.-én született Minneapolis-ban (Minnesota), és az ott töltött gyermekévek meghatározóak számára: mai posztban bemutatott Malibu-i házát is ezek az élmények ihlették.

 

Visszatérve még R.D. A. életútjára, minikalandokban azért neki is volt része, nemcsak az általa megformált karaktereknek: pl. 17 évesen elbringázott az otthonától Alaszkáig, ez 5,641 mérföld, és bár többen indultak neki, azért az utolsó harminchárom napot egyedül tette meg... és rövid ideig dolgozott egy Marineland-ben is, ahol (mint az utóbbi idők egyik tragikus esetéből tudjuk) a nem veszélytelen kardszárnyú delfineket szájban tartott hallal etetés című mutatvánnyal is gyakran élt.

 

Aztán jött a nagy bumm, az 1985-ben induló (139 epizódnyi) MacGyver (1985-ben megkapta a „legszexibb túlélő”-címet a People Magazine-tól), majd 1997-ben a Stargate SG1 sci-fi sorozat O’Neill-je...

 

Soha nem házasodott meg, de megvolt neki pl. Teri Hatcher, Lara Flynn Boyle, és a német jég-korcsolyázó, Katarina Witt (gondolom ők meg azt mesélik, hogy megvolt nekik MacGyver...:)

 

Kedvenc műsora a The Simpsons, és visszatérve rá, mennyire is alkotott maradandót MacGyver-ként: egy 2006-os Superbowl-os Mastercard reklámban sikerült még újra feltűnnie, 14 évvel a sorozat befejezése után.

 

Ezek után, nézzük, mit sikerült összehozni gemkapocsból-atombomba készítésből és gonosz, csillagközi nagyurak gyilkolászásából.

 

A helyszín Malibu, és ebben a szerény, középnyugati stílusú, rusztikus vityillóban éldegél sztárunk 2 kutyájával (Andyvel, az ausztráliai pásztorral, és Daisyvel, egy Staffordshire-Shiba Inu keverékkel), valamint 11 éves lányával, Wylie-val.

 

A vidéki élet nagy-nagy békéje süt a képekről, mint fentebb említettem, gyerekkori éveinek remakje a ranch, sok-sok fával és kővel, hatalmas, kertre és tengerre néző tornáccal... úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

 

A hálószobában található duplasötétítés (római roló+függöny)annak szól, hogy Anderson koromsötétben szeret aludni, és én kérek elnézést, de az első portréfotón annyira kiretusálták, hogy szinte egy jól karbantartott 50-es nőnek néz ki, akihez aztán inkább illenének a hálószoba kiskutyás-mintájú kispárnái...:)

 

A fürdőszoba szintén egy finomlelkű machóról szól inkább, bár kétségtelen, a ház legegyszerűbben dekorált helyisége... szinte látom magam előtt, ahogy nyakig a habban ülve egy laza mozdulattal kis, kétszárnyú repülőt hajtogat abból a szivacsból, hogy újra és újra megmentse a világot...


Interior Design: Adaline Fagen, ASID, of Espace Design
Fotók: Mary E. Nichols

Forrás innen.

 

Címkék: férfiak

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr931799142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.03.01. 14:53:36

elnézést, de ezt a facebook-on írt kommentet ide is át kell hoznom :)

"gondolom, saját maga barkácsolta körömreszelővel két fogpiszkálóból :)"

réteshúzogató 2010.03.01. 16:30:26

Teleportálhatnák ide, megvenném, persze occsóért :)

Director_HU 2010.04.11. 19:59:56

A kéró nem kellene, de akkor is MACGYVER a legjobb.....
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása