<div id=
 
1

Térképek

KentaurBen , 2010.03.02. 12:59

Gyerekkoromban egyik kedvenc játékunk volt, hogy egyikünk a nagy világatlasz egyik sűrűn teleírt oldalába bújva kinézett egy mini betűkkel beírt folyócskát vagy városkát, a másiknak pedig meg kellet azt találni.

 

Az van, hogy ma is szívesen böngészem a térképeket, atlaszokat, ha a kezembe kerülnek, meg nosztalgiával gondolok vissza arra, hogy a suliban én voltam a térképfelelős, föcióra előtti szünetben usgyi le a földrajz-szertárba, „Csókolom, tanárnő, be kell ma vinni valamelyik térképet?”-kérdezés, majd a nagy, állványra rakott, repedezett térképek között túrkálás...

 

A térkép-készítés szép hivatás, de azok a térképek mindig is jobban tetszettek, amelyek valósághű méretarányban készültek, ellentétben az álrégiséges giccsektől.

 

Jól mutatnak a falon ma is, akár keretben, vagy anélkül... domborzati, gazdasági, katonai...

 

(a lenti képek között találtok egy olyan megoldást, ahol sötétítőként használják: genial! :)

 

Neked melyik a kedvenced?

 

Ha kedvet kaptál hozzá, oldalsó vaterás bannerre klikk, és nézz körül ott is.

 

Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen meg innen.

 

Címkék: férfiak

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr971802581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wormblad 2010.03.19. 06:28:31

Príma ötlet, meg fogom valósítani, rengeteg térképem gyűlt már össze, van miből válogatni. És olyan hatása lesz, mintha expedícióra készülnék.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása