<div id=
 

Mágneses függöny

KentaurBen , 2010.03.09. 11:50

Örök dilemma a legyen-e-függöny-a-lakásban-vagy-sem-kérdés.

 

Bevallom, én a „legyen!” pártiak közé tartozom.

 

Egyrészt valami hihetetlen dolgokat képes művelni egy jól eltalált drapéria az enteriőrrel (egy könnyed, áttetsző anyag légiességet, könnyedséget, egy súlyos esésű pedig kellő drámaiságot, hangsúlyt adhat), másrészt este – hacsak nem valami pazarul megvilágított vidékre esik a kilátás – a függönynélküli ablakból csak egy sötéten ásító, tükröződő folt marad.

 

Viszont függöny és függöny között is óriási különbségek vannak, és persze az is fő szempont, hogy ki, mire, mikor, hogyan szeretné használni.

 

A mai posztban Florian Kräutli mágneses függönyére hívnám fel a figyelmeteket.

 

Az anyagba behelyezett mágnesek erős vonzását kihasználva az ablakokon - a fantáziásra bízva - szinte szobrászati alakzatokat hozhatsz létre akár lehúzod, akár feltolod a szövetet.

 

Brilliáns.

 

A termék egyelőre nem került még gyártósorra, de esküszöm nektek, kinyomozom, ha úgy lesz, és tájékoztatlak benneteket a részletekről.

 

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr411823630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása