<div id=
 

Designhotelek 1. – Hotelphilosophy

KentaurBen , 2010.03.16. 12:59

A „nemcsak a húszéveseké a világ”-jeligét is adhattam volna a mai posztnak, ui. a mai bejegyzéssel induló, designhoteleket bemutató sorozatomat nem egy ultratrendi, agyonhájpolt hotellánccal kezdem.

 

Aki sokat utazik, az bizonyára észrevette, hogy a minimál stílus mindenhol jelen van, nyakonöntötte a világot a maga semmilyenségével, megsemmisítve az indibóvidualizmust,  tulajdonképpen simára törölve egy sor egyedi, sajátos hangulatú szálloda, hotel enteriőrjét.

 

Természetesen azokon túl, akik ezt nem ették meg nagykanállal, tulajdonképpen a designhotelek lettek szinte az egyetlen mentsvárai azoknak a szállodáknak, ahol továbbra is arra törekednek, hogy egy vagy több designer megbízásával, a berendezés speciális kiválasztásával, az összkép unikumszámba menő megtervezésével is egy maradandó élményt vihessenek haza az ott pihenők.

 

A Hotelphilosophy egy olyan olasz luxusszálloda-lánc, amelynek majd 12 egysége (Rómától Sziciliáig) mind  - azon túl, hogy megpróbálnak a helyi atmoszférával összhangot teremteni – egyedülálló belső környezet kialakítására törekszik.

 

Jelen van a kortárs íz, az újítás és persze a tiszteletadás a klasszikusan elegáns stílusok felé.

 

Minőségi anyagok, kizárólagos, csak arra a helyre jellemző érzések... innováció, kreativitás és luxus...

 

... ha ezeket a hívószavakat választja egy hotel, nagyot nem tévedhet.

 

Palazzo Barbarigo – Velence

 

Leon’s Place – Róma

 

La Coluccia – Szardínia

 

Cala Caterína – Szardínia

 

Sant’Elmo – Szardínia

 

Capovaticano – Calabria

 

Donnalucata – Szicília

 

...és nyitás előtt a Maison Moschino - Milánó

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr401843815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása