<div id=
 
5

Let's go outside

KentaurBen , 2010.04.03. 12:51

És igen!

Eljött a pillanat, hogy végre balkonos, teraszos, kistitkoskertes fotókkal árasszalak el benneteket.

Aki van olyan szerencsés, hogy legalább egy erkélynyi területet birtokolhat a szabadlevegôs világból, indulhat a nécsör-kopipészt, egy a jelszó (tartós béke): relax mindenek felett.

Itt mindennek a kényelemrôl, a kikapcsódásról kell szólnia, nincs kecmec, meg kell találni magadban a kikapcs gombot, és hidd el, ez egy olyan hely lesz, ami segít neked ebben.

Haladó fokozatban érdemes olyan praktikákkal élni, ami a mind kevesebb belátást engedi meg a másik emberek részérôl: itt kapnak szerepet az öles tuják, rácsok, mindenféle gyorsan növô futónövények, árnyékolók...

Az ülôalkalmatosságok mellett még mindig kevesen gondolkodnak fekvôfelületekben, pedig nincs is jobb egy jó kis daybednél (akár függôágy formájában) a délutáni sziesztához, amikor az aktuális denbráun vagy a heti képes magazin a kezedbôl kifordulva arcon csap bealvás közben.

Párnák, vastag ilyen-olyan anyagokkal behúzott szivacsok, tönkölypárna... mindegy, csak pont annyira legyen puha, hogy jól rátehénkedhess(etek), bár natur színeket diktál a mostani trend, én mégis azt mondom, legyen minél színesebb az a párnahuzat, úgyis kiszívja a Nap, és meglátod, akkor érnek be rajtuk a megfelelô árnyalatok.

A lukuluszi fetrengés kiegészítéseként praktikus, ha van valami - akár zsebkendônyi - lerakó felületünk, asztalkánk, ahová letehetjük a pohár limonádét, reggeli kávét, esti levezetô vörösbort, vagy a vizipipát.

Az esti hangulatvilágítást se spóroljuk le, meghálálja, ugyanis a jól elhelyezett mécsesek, szolárlámpák, kültéri karácsonyi izzósorok, lampionok szórt, puha fényei kb. 2 másodperc alatt hatnak: el sem fogod hinni, hogy otthon vagy, nem pedig egy varázsketben...
...és ha már szóba kerültek a növények: gurgulázzon mindenhonnan, ahol csak helyed van (praktikus üzemmódban mehetnek a falra vagy becsüngetett kaspókba, és lehet egy részük fûszernövény, akár pár tô paradicsom is) az egynyáriak az egész idényre vidámságot hoznak bárhová, hagyjuk már ezt a pollenallergiámvan-dumát.
(aki ilyen kifogás miatt számûzi a növényeket a környezetébôl, az elôbb-utóbb mást is így kezel majd... )

Are you ready?
Garden. Törôdj magaddal.

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr281891715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rahsid 2010.04.03. 16:41:50

El sem tudnám képzelni hogy egy olyan lakásban, vagy házban lakjak amihez nem tartozik terasz.

ladilom 2010.04.04. 10:29:43

Milyen a te erkélyed?

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.04.04. 10:36:19

@ladilom: ha az enyémet kérdezed, ez egy hatalmas tetôterasz, és épp' reloaded szakaszban van.
A fenti témát még úgyis fogom ragozni, így majd talán lesz rá alkalom, hogy feltegyek pár saját fotót.

ladilom 2010.04.04. 10:49:22

Kíváncsian várom. :)
A folyamatot - képekkel illusztrálva - is szívesen kísérném figyelemmel.

___________________________ (törölt) 2010.04.22. 22:57:07

Szia! Remek képek.

Te mit ajánlanál 3,5 méter szer 1,2 méteres erkélyre? És hol, milyen boltban néznél körül?

Az a baj, hogy nem tudom, hogy ilyen daybed elfér-e. Egy tálalókocsi két székkel biztos, de több nem biztos.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása