<div id=
 

Személyes tér

KentaurBen , 2010.04.05. 12:08

Program: az immár 14. alkalommal megrendezett Pszinapszis

Idôpont: 2010. április 9-11.

"Az idei cím: „Utak labirintusa”.
Arra keressük a választ, hogy milyen is a saját ösvényünk, látjuk-e a lehetőségeinket, megtorpanunk-e minden beleláthatatlan sarkon vagy megyünk előre. A labirintus jelenti számunkra az életet, amely újabb és újabb fordulatokat tartalmaz.Ebben a labirintusban, ha válaszúthoz érkezünk, beláthatjuk, vagy csak sejthetjük, merre kell továbbmennünk. A szervezők hallgatók is egyben, így fiatal felnőtt életük kezdeti fontos döntéseit hozzák meg. Az útkeresés persze nemcsak nekik szól, örök téma mindenki számára…

A három napban számtalan jeles előadóval találkozhatsz, akik éve óta együtt vesznek részt velünk a pszichológia népszerűsítésében: Bagdy Emőke, Beata Bishop, Csányi Vilmos, Dúll Andrea, Mérő László, Ranschburg Jenő, Popper Péter. A magyar előadókon kívül a nemzetközi szakértők is megtisztelnek minket, többen személyesen, és még többen videokonferenciával. A szakmai program mellett számtalan kulturális programot kínálunk, amelyek nagy része szorosan kapcsolódik a labirintus metaforájához. Lesznek üdítő, pihentető és elgondolkodtató pillanatok is."

Azon belül:
2010. április 11. délután 14-17 óráig
Dr. Dúll Andrea - Otthon érzed magad?
mûhelyfoglalkozás, 12 fô
"A lakóhely, az otthon egyike a pszichológiailag leginkább kitüntetett helyeknek – fontos tartózkodási, feltöltődési színtér, ami annyira központi szerepet tölt be az életben, hogy az én és az identitás szerves részének is tekinthető. A műhelyen sajátélmény és beszélgetés során „körülnézünk” otthonunkban, megvizsgáljuk a helykialakítást, a térhasználatot, a kedvenc zugokat, a fontos tárgyakat és azokat a folyamatokat, ahogyan mindezt (könnyen vagy nehezen) sikerül megosztanunk a teret velünk ideiglenesen (vendégek) vagy tartósan (lakótársak) közösen használókkal."


Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
Budapest, XIII. ker. József Attila tér 4.

A műhelyfoglalkozásokra a limitált létszám miatt szükséges előre  - a helyszínen - regisztrálni.



Fotók innen.

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr201895909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása