<div id=
 
3

My citizenM

KentaurBen , 2010.05.17. 15:27

Jöjjön most egy olyan designhotel, amely alig, hogy megnyitotta az elsô kapuit, rögtön franchise-t is csinált magából, de attól függetlenül, hogy már kettô van belôle, simán megér egy misét.

Ez a citizenM.

Ha arra jártok, és odavagytok a dizájnbútorokért, csak ajánlani tudom, és nem csak ezért, hanem azért is, mert a hotel személyzete csupa segítőkész és aranyos emberből áll.
 
Tehát először is a belvárosban található verzsön címe (én ezt teszteltem, így a lenti beszámoló is ehhez kapcsolódik):
Prinses Irenestraat 30
1077 WX Amsterdam

De megadom a GPS koordinátákat is, ha valaki autóval menne (a hotelnek nincs saját parkolója, minden nap be kell dobni az este 9-ig érvényes jegyhez a pénzt a közeli automatába):

N: 52 20'30. 7
E: 4 52' 34. 59



Ez pedig az elsô címe, amelyik Schiphol, a reptér mellett van (ha igaz a
pletyka, a következô majd Londonban nyit):
Jan plezierweg 2
1118 BB Amsterdam
Schiphol

GPS:
N:52 30' 52.18
E:4 75'54.55

A citizenM Amsterdam City-tôl a 3 km-re lévő, már keményen belvárosnak számító Leidseplein (ahol az egy nm-re jutó coffeshopok száma a világon a legnagyobb) villamossal kb. 5-10 perc (gyalog is megtehető, ha van kedved sétálni).
 
De miért is a citizenM: a város üzleti negyede, a WTC mellett van (látványilag elég rendben van a sok üvegépület egy kupacon) de a szálloda igazi erőssége a megengedhető luxus + korrekt árak-kombó.
 
A luxusnomádos, világpolgáros hangulatot a Concrete nevű design-ügynökség találta ki, ami a következőkből áll:

- a szálloda bárja, a hall és az internetszoba Charles & Ray Eames-ülőbútorokkal van teli (igen, egyenként beleültem, ráfeküdtem, kipróbáltam mindet :)...de van még Panton szék, meg George Nelson Candy kanapé és no piano man, no márvány-szökőkút.



- ha reggelivel együtt veszel ki szobát, a nap bármelyik órájában elkérheted azt (kis papírtáskában összekészítve fel is viheted a szobádba: kv+croissant+vaj+jam+joghurt)

- szoba: (ami tényleg egy ufóság) king-size, szuperkényelmes ágy,

egy központi, érintőképernyős távirányító, ami vezérli a falra szerelt tv-t (a számtalan tv-csatorna mellett betárazott filmek sok-sok nyelven+hangulat-filmecskék), a sokféle világítást és a faltól falig ablakba épített árnyékolókat - don't worry,  mindezek kezelése fél nap alatt már menni is fog :),

ill. két nagy plexiüveg henger: az egyik egy WC, a másik pedig egy esőztetős zuhany-kabin, mindkettő folyamatosan változó LED-es megvilágítása végképp futurisztikussá teszi az egészet.

Ja, és mind a 215 szobában van free WIFI.

A mindenhol korrekt módon elhelyezett üvegtárgyak a Vitra kollekciójából származnak, és úgy passzolnak a kialakított kortárs enteriőrökhöz, mint borsó meg a héja.



Szóval ezért citizenM.
(ha valamelyikőtök járt már ott, kommentben szívesen olvasnám ti hogy éreztétek ott magatokat)

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr222010302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ladilom 2010.05.17. 21:37:32

Ez az első olyan posztod, ami teljesen hidegen hagyott, és pillanatok alatt átgörgettem rajta. A hiba bizonyára az én érdeklődésemben van. :)

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.05.17. 21:43:19

@ladilom: ha mindet olvastad, akkor ez nem is olyan rossz :)

respecta /01 2010.05.18. 20:07:37

Szívesen küldenék beszámolót, elhiheted.
Szeretem Hollandiát és odavagyok a panton székért is!
Jelenleg csak a druszát nézhetem a karomon. :-)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása