<div id=
 
komment

Privát hotel 3 funkcióval

KentaurBen , 2010.05.26. 11:31

Designhoteleket bemutató sorozatunk mai állomása Zug, egy svájci kisváros Vorstadt 14 nevû designapartmanja.

A három szintes - korábban magánház -, exkluziv hotel stílusát a modern és a rusztikus elemek harmónikus összesimításával alakították ki.

Az alsó szint, ami a FACE névre hallgat, egy 77 nm-es terem, amely alkalmas kiállítások, fogadások és egyéb társasági események befogadására.

A második szint, a BRAIN, amely egy 67 nm-es, 2,5 helyiségnyi modern üzlet lakosztály, a legfelsô szint pedig a SOUL szint, amely egy olyan 120 nm-es, kandallós privát apartman, amelyet csak hétvégére lehet kibérelni.

A legjobban szerintem a legfelsô emeleti lakosztály sikerült: visszafogott, modern, mégis  - a rusztikus elemeknek köszönhetôen - otthonos (a második szint hálószobájában található sötétítô helyett én valami mást választottam volna)

Az áráról csak halvány fogalmam lehet, nem merném ide leírni, de ott, ahol van, biztos nem veszteséges.


Video a hotelrôl:

FACE

BRAIN

SOUL

Címkék: férfiak

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr522032482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enciana 2010.05.27. 13:43:33

Az első két szint képeit nézegetve elkezdtem fázni.
A felső szintet bevállalnám egy hétvégére, de nem tetszik az ágy mellett a csap. Nem vagyok egy ezotérika, de valahogy nem szeretek vízvezeték ilyen közelségében aludni. A könyvhalom viszont szuper.

Otthon édes 2010.05.27. 22:47:54

A tetőszerkezet az nagyon komoJ.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása