<div id=
 

Kölcsönözhetô lézeres távmérô

KentaurBen , 2010.06.07. 11:07

Elnézést mindenkitôl, hogy egy szakmai poszt is becsúszik itt a sok egyéb mellett, de a kollégák figyelmét szeretném felhívni a Hellodesign.hu egyik szolgáltatására, miszerint lehetôség van náluk lézeres távmérô kölcsönzésére.

Vége tehát a hajladozó, megtörô, bizonytalan, kétemberes centivel méricskélésnek... és végre nem számít, ha nem annyira jók a fényviszonyok.

Íme a felhívás:

Belső terek professzionális, gyors és pontos felmérésének eszközét, a lézeres távolságmérőt a Hellodesign.hu bárki számára elérhetővé teszi munkája megkönnyítése érdekében.

A Leica DISTO D2 a világ legkisebb és egyben egyik legpontosabb valamint legmegbízhatóbb lézeres távmérője,  3 napra csupán 1.000 Ft, 7 napra mindössze 2.000 Ft kölcsönzési díj ellenében bérelhető. A Leica Disto távmérők katalógusai megtalálhatóak a Hellodesign katalógustárában.

További információ valamint időpontfoglalás e-mailben.

Ez meg itt a bemutatóvideó:

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr12062455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása