<div id=
 
1

Irhaszônyeg delux

KentaurBen , 2010.06.08. 13:05

 


Általában jól megosztja az embereket a téma: jól néz ki vagy épp' gyomorforgató állatbôröket, szôrméket használni dekorációs célzattal?

Sokan jól érzik magukat egy bôrkanapén, de ha a kikészített bôrnek állatalakja van, máris gáz, meg júj, szegény állatka.

Bevallom ezt a rejtett képességemet: én nagyon szeretem... úh. aki nem bírja az ilyeneket, az most inkább nézegessen régebbi posztokat.

Én szóltam.

Mai posztban bemutatott padlószônyegek mind-mind marha vagy lószôrmékbôl alkotott jóságok.

Tulajdonképpen most, hogy beugrott közénk a 40 fokos nyár, talán nem arra a padlóra gondolunk, ami melegít, de lesz majd ôsz és tél megint.

Én szóltam.

Felejtsük el tehát a négy lábban és marban végzôdô rorschachszerû dolgokat: Kyle Bunting kollekciója izgalmasan keveri nem csak az egyes texturákat, de bátran használ modern mintákat, és igen, színeket is. 

Kábé ahhoz hasonló jó érzés lehet egy ilyenen mezítláb végigmenni, mint amit Amelie érez, amikor egy zsák mákba fúrja az ujjait...

A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg szûcsét.

Címkék: férfiak

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr232065505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m&m 2010.06.08. 13:46:21

Csodaszép, minőségi darabok, még akkor is, ha fűzöld vagy püspöklila lovacskákból készültek. Kedvenceim a monokromatikus minták, főként az a lépcsőre varázsolt szőnyeg-csoda.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása