<div id=
 

A medencénél (+18)

KentaurBen , 2010.07.04. 11:19

"Másnap az egész röplabdacsapat fölvonul a strandon, az edzővel az élen. Dmitrij vékony testalkatú, nem túl magas, jóképű negyvenes. Nem orosz, hanem ukrán, és ha leszovjetezik, megsértődik. Felesége, Anara, kirgíz hercegnő lenne, ha nem jött volna közbe a történelem. Egyébként kiöregedett szovjet teniszcsillag, és testnevelő-tanárnő. Dmitrij helikopterpilótaként érkezett Magyarországra, több sportágban is jeleskedett, és elvégezte a Testnevelési Főiskolát. Néha anyám még lement az edzésekre, engem is vitt, és Dmitrij majd elolvad ilyenkor a kedvességtől, és szeretné, ha oroszul tanulnék. Anyám szerint majd úgyis lesz az iskolában. A strandon minden férfi szeme a röplabdás lányokra tapad, a nők pedig Dmitrij minden mozdulatát figyelik perifériás látásukból. Nekem is tetszik Dmitrij, és megtanulom oroszul, hogy mározsenoje, és já ljublju tyibjá. A lányoknak kötelező úszni, és mi addig Dmitrijjel a medencében búvárkodunk. Búvárszemüvegben stírölöm a fej nélkül úszkáló csávókat meg csajokat. Néhány csávónak előre van szegezve rendesen a fürdőnadrágja. Látom, hogy Dmitrijnek is, és amikor a lányok összegyülekeznek a medence szélén, azt mondja, most már búvárkodjak egyedül. Azt próbálom, hogy keresztülúszom egy levegővel az egész medencét, de nem sikerül. Végül két levegővel megy, de majd kiesik a tüdőm. Szórakozottan nézem a víz alatt kalimpáló lanyha testeket, a víz alá kerülő darazsakat. Dmitrij a lányok gyűrűjében lebeg, előreszegezett úszónadrággal, és beszélgetnek. Az egyik lány a háta mögé kerül, és hozzányomja mellét Dmitrij hátának. Az edző hátrál, és a falhoz szorítja a lányt. A lány átöleli a két combjával, és közben a medence széléhez kapaszkodik. Egy másik lány kezét Dmitrij domborodó nadrágjára helyezi. Egy harmadik lány kiveszi a férfi farkát az úszónadrágból, marokra fogja, és húzogatni kezdi. Elfogy a levegőm, följövök. A lányok gyűrűjében Dmitrij kedélyesen társalog. Visszamegyek az új oxigénnel a víz alá, lent még mindig ugyan az. A medence alján hullámzó fénycsíkok. A lányok gyűrűjében még mindig a húzogatás, de újabb fejlemény, hogy Dmitrij a kezét bedugta anyám bugyijába. Följövök, még mindig a beszélgetés. Lemegyek, Dmitrij ujja még mindig anyámban, még mindig a fütyijét húzogatják. Feljövök, és anyám Dmitrij vállába harap. Lemegyek, Dmitrij farkából ebihalak jönnek elő.

Úgy szeretném megnézni az ebihalakat. Este mondom anyámnak, a strandon vannak ebihalak. Mondta, hogy ő nem látta, és hogy rendesen tisztítják a medencét. Mondom, hogy nagyon picikék, és hamar szétoszlanak. Anyám elgondolkodva néz rám, aztán lekapcsolja a villanyt."

részlet
Óváry Emma - Lányregény


Fotók innen, innen és innen.

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr812128438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása