<div id=
 

Kertiparti

KentaurBen , 2010.07.15. 13:15


Most, hogy végre TÉNYLEG itt a nyár, szó eshet a kertbe kitelepített vacsorákról is.

Alkalom mindig akad, hívhatjuk Tejfakasztó bulinak vagy Végre találtam melót ünneplésnek vagy Befejezôdött a kedvenc sorozatunk utolsó évadja kirendelésnek avagy Akkor is összehozom azt a két szingli ismerôsömet, ha a fene fenét eszik is akciónak...

Maradhatunk a klasszik asztal-rajta a csetresz-székek felállásnál, de ha igazán szeretnéd a többieket lenyûgözni (és ezzel magadnak is örömet okozni), figyelembe veszed az elsô és legfontosabb szabályt: a vacsora kertbeli helyszínét olybá veszed, mitha a lakásod egy belsô része lenne.

Hozz ki a szabadba minden olyan kiegészítôt, amelyekkel akár egy szobát is berendeznél, a fetrengôzéshez megfelelô alábéleléssel jöhetnek a párnák is, mind.

Fontos a kényelem, és az, hogy minden elérhetô legyen (ezért gondoskodj megfelelô számú lerakó felületrôl), ne kelljen állandóan ki-be rohangálni.

Legyen sok virág és hogy estére a varázskert fíling is meglegyen, rengeteg hangulatos fényforrás, ami lehet karácsonyi füzér vagy sokszínû izzósor avagy mesterien elszórt mécsesek tömkelege.

Ja, és még három fontos kellék: sok jégbehûtôtt pia, szúnyogriasztó és zene, zene, zene.

Hogy a lenti, inspiráló képekhez egy kis pluszt adjak, az idei Goldenblog elsô 10 gasztroblogjainak recepjeibôl összeválogattam egy menüt, íme:

Hûsítô nyári almás tea koktél

Sóskával savanyított töltött karalábé

Ôszibarackleves kéksajttal

Rókagombás rizottó

Kacsamell balzsamecetes eperlekvárral, mentás rizzsel

Melanzane alla parmigina

Crumble

Levendula fagyi



Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen.

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr292153350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása