<div id=
 
komment

Hiába f@sza

KentaurBen , 2010.07.26. 12:15


Tény, hogy szinte kifogástalan ez a svéd lakás, amit simán el tudnék képzelni itthon is.

Ízléses, és csinoska, a manapság divatos szín és anyagválasztásai pedig arról tanúskodnak, hogy a lakberendezésért felelôs embernek volt szeme a részletekhez is.

Egyáltalán nem hivalkodó, minden a helyén van, de megszólal bennem a kisördög, és az Egészséges erotika egyik kultmondatát szajkózza: "Hiába fasza!"

Kérlek segítsetek, ti mit változtatnátok meg benne? Mi az, ami hiányzik?

Legyen ez egy fikázós nap!



Fotók (még régebben lementve) innen.

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr532176974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Airnold · http://volvosagok.blog.hu/ 2010.07.26. 12:23:20

Hiányoznak a színek, a türkiztől falnak megyek. Ja és túl sok a giccs. Megúgy az egység is hiányzik. Kb. kipakolnám és újrabútoroznám az egészet.
Persze ízlés kérdése...

Franka 2010.07.26. 12:43:50

Szép lakás, bár nekem már elsőre is unalmas. Csupa fehér, kék, meg fa. Minden helyiség egyforma! (vagy ez csak nekem nem tetszik???) A fürdőszoba lehangoló. Semmilyen. Az a telefehércsempézett fal: brrr. Innen még a kék is kimaradt.
A konyha tökjól néz ki, tunnnám szeretni :-)))

Kicsi Ház · http://akicsihaz.blogspot.com/ 2010.07.26. 14:15:08

Ez olyan, mint egy katalógus-lakás. Minden nagyon ki van benne találva. Talán ez az egyetlen baja (meg az üveg dohányzóasztal, ami nekem nagyon nem lájk), "a minden nagyon helyén van" stílus miatt tűnik lélektelennek. Nekem a terasz tetszik benne a legjobban :-)

tomware · http://tomware.blog.hu 2010.07.26. 14:37:26

Olyan lakás ez, mint az ételfotók az ujságokban: a stylist előkészített mindent, minden ragyog csilivili, de ha meg kellene enni, hát bajban lennénk: a kávé gőze cigifüst, a csodásan formázott hab díszítés izocianát tartalmú PU habból készült, a díszítéshez használt növény pedig vacak ízű.
Itt is minden a helyén van, de a tűzhely mellől minden főzéskor el kell venni a növényeket, aki ezt a fürdőszobát berendezte, még nem látott női pipere-polcot, a vaskályha és a tapéta egytt csak akkor jó, ha nem sosem gyújtunk be és így tovább. De nagyon jó nézni és köszi, hogy felraktad.

m&m 2010.07.26. 16:06:19

Hogy mi hiányzik innen? Nagyon egyszerű: egy Férfi. :)

Nekroteka 2010.07.27. 12:04:30

Minden szoba nagyon hasonló és egyenként mégis túl sokféle stílus keveredik bennük.
A fürdőszoba nagyon nem illik bele az egészbe és nem is tetszik (bocsi, de nekem nem tetszenek az ilyen kádak), a többi szobában pedig túl "sokféle". Üvegasztal + aranyozott cirádás tükör + fonott fotel + faragott lábú asztal. Lehet, hogy egy katalógusban jól néz ki, vagy divatos ez a stíluskeverés, de nekem már túl hereogén, és valahogy mégis nagyon steril.

YogaGirl · http://jogainspiraciok.blog.hu 2010.07.27. 13:40:40

Ha a belvárosban kellene laknom, akkor egy ilyet én el tudnék képzelni magamnak. Egyedül a függönyök hiányoznak nagyon nekem.
Egyébként tényleg a pasi hiányzik belőle, elég nőcis. :)

civistroll 2010.07.27. 17:00:45

Koncepciótlan, erőlködő, stílustalan.
Túl fehér, de fehérnek túl színes.
Nincs benne súlypont, vagy olyan darab, ami a szemet bevonzaná.
Bátortalanul bánik az elemekkel, nincs benne se humor, se "jézusom..." effekt.

szépjuhászné 2010.07.27. 19:20:02

Az üveglapú asztal borzalmas (de én alapból utálom az üvegbútort), a könyvespolc helyett kéne egy rendes könyvszekrény, a hálószobába az öltözőasztalhoz egy karakteres szék. A férfi pedig nem biztos, hogy itt alapfelszerelési tárgy. Tényleg steril kicsit, viszont jól takarítható, ami igen fontos szempont.

szteee 2010.07.30. 22:02:13

Sok a fehér, hideg. Az összes szoba egyik falát más-más színre festeném. A türkiz tuti nem szerepelne köztük :) Üveg dohányzó asztal kihajít, helyette valami fa. Konyha tetszős, leszámítva a csempét, ami zöldben jobb lenne.

jou 2010.08.09. 22:46:42

Sajnos nem nagyon tudom fikázni, mert tetszik. Kapásból megfogott a nagy tér, hogy nincs túlzsúfolva bútorokkal, világos, és napos, és levegős, és átlátható, és kényelmes. Eléggé nőies lakás valóban, az apró részeteket, amit én máshogy csinálnék, azt meg tudnám szokni, illetve belakva magától alakulna át.

ezsda 2011.04.29. 10:40:35

Sztem egy kis kosz, meg némi élet hiányzik belőle... Olyan mint egy hibrid díszlet, vagy a rengeteg fehér olyan mintha egy patikába költözne az ember. A türkiz szörnyűűű, csatlakozom az előttem szólókhoz!
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása