<div id=
 

Tiszta udvar, rendes ház

KentaurBen , 2010.07.31. 11:31

Házakra kitett táblácskák ezrei hiretik még manapság is a címben megfogalmazott pirospont-szöveget.


Nekem tetszik ez a hagyomány, sôt, a falvak, községek, városok között ennek még nagyobb jelentôséget tulajdonítanék, igazi ranggal, megbecsüléssel felruházva ösztönözném a szebbnél szebb kertek létrejöttét.

Most 2 hét nyáriszünet következik, de nem megyek el üres kézzel: gyönyörû kertfotókat és egy Fodor Ákos haikut hoztam búcsúzóul.


Élvezze hát, akinek megadatott a lehetôség, hogy ilyeneket hozhat ki abból a kis területbôl, ami a háza körül van, és akinek nem, azok keressenek fel arborétumokat, megéri!

Inspirálódáshoz klikkeljetek a blogban visszafelé is, hiszen ahogy megszokhattátok, a bejegyzések rengeteg képpel kerülnek fel.

Aki pedig nyitott a mûvészi dolgok iránt, kukkantson át a másik blogomra, az Apád nem volt üveges!-re, ahol érdekesebbnél érdekesebb üvegmûvészeti alkotással (magyar és külföldi alkotóval) találkozhattok.

Szóval - legalább 2 hétig még - tiszta erôbôl nyár!

Fodor Ákos
METAIDILL


itt ülök én és


gondolataim se száll-

 

nak sehová se



Fotók innen.

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr262188904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása