<div id=
 

こんにちは (Konnicsi va) - Jó napot kívánok

KentaurBen , 2010.09.09. 11:03

"Beköszöntött a monszun. De most úgy istenigazából. Csak szakad és szakad, meleg van és olyan páratartalom, hogy ajjaj!!!! A varjak biztosan nagyon szeretik. Gondolom én! Mivel  minden reggel arra kelek, hogy egy átkozott  hatalmas , fekete szörny terpeszkedik az ablakunk előtt lévő villanypóznán és a szakadó esőben ,bőrig ázva károg. Hogy fojtaná belé a szót a magasságos!!!!!! De neeem. Ez szakadatlanul csak üvölt, amíg be nem szerzek valami harci eszközt, és ledarálom onnan!!!!! (Csak félek, ezért is tuti nagy büntetés járna mint minden egyéb másért). Szóval, egyenlőre abban reménykedem, hogy erre száll egy még hatalmasabb ragadozó madár s majd kezelésbe veszi.

Na de amiért klaviatúrát ragadtam.

Már beszámoltam arról, milyen egyedi módon bírnak közlekedni ferdeszemű barátaink.

Azt hittük Ákossal, hogy egy helyi néni a number one, aki körzővel megrajzolt karika lábain biciklizik oly módon, hogy sosem tekeri körbe a pedált, hanem mindig csak függőlegesből lök egyet rajta addig, amíg  vízszintes állapotba nem kerül a lába, majd felengedi megint függőlegesbe és kezdi előröl. Gyakorlatilag ezzel a technikával mindig csak az egyik lábával hajt. Már ezt is megmosolyogtuk. Lehet, hogy fáj az egyik lába, azért teszi ezt.

Na de amit tegnap láttunk! Hát ez már hangos vihogásra, mit vihogásra……… robbanásszerű  röhögésre késztetett mind a kettőnket. (Itt jegyezném meg, mi nagyon tiszteljük az idős embereket, én kifejezetten szeretem is őket……gyakran ismételt mondásom szerint nem azért lehet idióta egy ember, mert idős, hanem mert egész életében az volt, így idős korára is az maradt!) De visszatérve:

Egy korosabb japán úr a következő módon oldotta meg, hogy ne keljen lemondania imádott kerékpárjáról akkor sem, ha valami baleset folytán mankó használatára szorult.

Jobb kézben mankó, bal kéz a bal kormányon. Jobb láb lógatva a kerékpár mellett, bal láb a pedálon. Mankó talpa 10 cm-re a föld felett, bicaj kicsit megdöntve a mankó irányába.

 Eddig megvan a kép?

És akkor a haladás: bal lábbal a pedált lenyomja függőlegesbe, majd egy hirtelen mozdulattal a pedál alá helyezi és elkezdi a lábfejével felfelé húzni. Ugyanebben a pillanatban, amikor megkezdi a  bal lába a húzó mozdulatot, a jobb kezében lévő mankót talpát lehelyezi a földre, és mintha egy evezőlapát lenne, egy laza toló mozdulattal rásegít a haladásra. ÉS HALAD!!!

Mi meg Ákossal sírtunk!!!!

Feltételezem, a mankót sem gyaloglásnál szerezte!!!

Más:

Hogy mit láttam megint? Egy plázában nézelődtünk, akkor vettem észre. Ez egy egyszer használatos fülbevaló és piercing belövő szett. Persze nem egy féle, ebből is van választék. Komolyan. Megveszed, és belövöd magadnak otthon…ahová csak akarod :D :D

De a kedvencem! Mindig elfelejtem megírni, de most az eszembe jutott. Arról már beszéltem, hogy elég szuper, mindennel felszerelt wc-k vannak errefelé. (Oké, tegnap sikerült végre találnom egy olyat, amitől egy kis de javu érzésem támadt :D)

Szóval a wc-extrák közül a kedvencem a hangeffekt gomb. Ha leülsz és úgy gondolod, kissé hangos lesz a..hm…..ürítési mechanizmusod, SEBAJ!!! Megnyomsz egy kis gombot a wc ülőkéjén lévő „irányító pulton”, és máris hallhatsz egy 25 másodpercig tartó vízcsobogás hangot. Ez elnyomja az egyéb zajokat…"

 

Részlet a Jó dolgozni Japánban?! blogból

Giffek forrása innen.

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr612282422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása