<div id=
 
6

Egy ilyet a telekre X.

KentaurBen , 2011.03.30. 11:31

 

Minden tavasszal megélénkül az ingatlanbiznic, és nem csak a lakások ill. családi házak területén, hanem megindul a mocorgás a nyaralónak való telkek, a hétvégi kecók háza táján is.

 

Ha egy lakás megvásárlásánál "azonnal beleszerettem"-felhőn csücsülünk, egy nyaraló esetében ez bizonyos szempontból duplázódik, bár itt általában nem feltétlenül magába a belső adottságokba, hanem a helységbe, a tájba szeretünk bele vagy őrzünk olyan dédelgetett emlékeket, ami miatt ott keresgélünk, majd találunk valamit szépséget.

 

De mi célt szolgál egy ilyen hétvégi nyaraló?

 

Van, aki majd' minden 7végét ott tölt... és van aki egy évben csak pár kiadós hetet.

 

Van, aki beéri a szépződgyeppel... és van, aki komplett konyhakertet visz, és megtermel magának pár olyan zöldséget, gyümölcsöt, ami bár nyilván nem fedezi a teljes szükségletet, de az mégis csak saját termés, jobb az íze és jó esetben egészségesebb is, mint a közértben vásárolt jószágok.

 

Mára két kis telekre valót hoztam, az egyik egy nagyon puritán, takkra összerakott házikó, a másik egy ízig-vérig nyárillatú vityilló.

Melyiket választanád?

 

Zenemeg: Madonna likeavirgin-je, ahogy még nem hallottad:

Hi-brid - Like A Crystal by Hi-brid

Puritán kicsiház:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyárvan kicsiház:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha megnéznéd a korábbi Egyilyetatelekré-ket, klikk ide.

 

Képek innen.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr62784618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pasareti.eoldal.hu · http://pasareti.eoldal.hu 2011.03.30. 12:18:21

Hát, nekem mindkettő a luxus kategóriának tűnik. Az én véleményem egyébként az, hogy a "telek" legyen mindig kicsit egyszerűbb, amolyan barkácsolni való. Ha kényelmet akarok, elmegyek egy szállodába.

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.03.30. 14:32:02

@pasareti.eoldal.hu: az elsőnél talán ok a feltételezés, hiszen látszik, hogy nem rissz-rossz anyagokból lett összerakva, de a második mitől is luxuskategóriás?

Tinkaminka 2011.03.30. 17:40:44

szimplán mindkettő kell :)

Panda2 2011.03.30. 22:18:48

Mindenképpen az elsőt választanám. A másodiknál folyton az járna a fejemben, hogy festeni kellene, meg kimosni a textileket.

Divi 2011.03.31. 10:34:11

Pandával ellentétben, nekem egyértelműen a második. Valahogy nekem jobban belesimul a környezetében mint mint az első. Az első túl steril.

Zsud 2011.04.01. 09:43:02

sziasztok, az első tényleg minőségi munkának látszik, cserébe halál unalmas szerintem, és a kandalló előtti tér annyira pici. nem értem a könyvespolcot és a dolgozószoba szerűséget, csak dekoráció? annyira nem illik egy ilyen nyaralóba
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása