<div id=
 
2

Éden reloaded

KentaurBen , 2011.06.14. 12:52

Jók ezek a hétfőkeddek, mert tudjuk, hogy utána (jobb esetben) már csak 3 napból áll a hét, azt pedig már féllábon is, meg ilyesmik.


Mint említettem volt az előző bejegyzésben, a 3 napos hosszú7végét az Őrségben töltöm, úgy is volt, és mit ne mondjak: a táj pl. egy kisház-projekthez tökéletes!
Lankák, dombok, erdők, rilex-molekulák legnagyobb sűrűségben per négyzetméter!
Mondjuk bringázáshoz elég gyilkos a sok dimb, meg domb, de aki ehhez hozzá van szokva, annak ez nem lehet zavaró tényező.

Próbáltam pár fotót mutatni nektek, de sem a fotómasina kábelét, sem a káryaolvasót nem találom, feltételezem ezek ketten egy helyre vannak elveszve vagy kölcsönadva, úgyhogy ezzel pillanatnyilag nem szolgálhatok, mással viszont annál inkább.

Először is kaptam egy kedves levelet egy Rita nevű olvasómtól, ez itt egy idézet belőle, mármint a levélből: "Rengeteg design blogot megnéztem már, és a tiéd lett hosszú idő után a negyedik tökéletes,.."
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de tökéletesnek lenni negyediknek szerintem frankó dolog, úgyhogy nagyon örülök neki! Köszönöm! :)

Másrészt hoztam nektek egy vidéki házat, ami egy kenyai nyaraló.

Odavagyok, ahogy megoldották ezt az 'etno a 21. században' dolgot!
Egyszerre menő és kifinomult és nyers és egzotikus és mai és könnyed és friss és visszafogott.

(próbálok majd még a jövőben olyan hasonló jóságokat hozni nektek, ahol a helyi népies értékek színvonalasan lettek egy modernebb enteriőrhöz keverve. magyart biztos nem lesz könnyű találni :)

Hogy tetszik?

Zenemeg:

Feldberg - Dreamin' by FlexCloud

Címkék: férfiak nők közöshalmaz :nyaraló

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr342982951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judó :-) 2011.06.14. 14:05:30

Azt hiszem, most azonnal elcserélném a saját lakásommal... :)

Tinkaminka 2011.06.14. 20:56:42

hú, ez nagyon kirááááály, köszi :))
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása