<div id=
 
3

ÁAT7vége 2. (vaterás melléklettel)

KentaurBen , 2011.06.26. 08:44


Tán némellyek emlékeznek még rája, hogy egy A+Z stúdió nevű kompánia a tavalyi Tent London design fesztiválott mutatta bé Gipsy névre keresztelt kollekcióját.


A stafírungnak is beillő okosságok a hagyományos magyar és cigány tárgykuttúra tradicionnális darabjait helyezte új kontextusba, osztán így a régi tárgyak új funkciót és értelmezést kaptak eee.

A bödönökbe, bográcsokba, tekenőkbe új életet lehellettek, minekótán a bödön egyszerre borhűtő és ülőke, a bogrács pilács, a teknő pedig lóca formájában kapott új funkciótot.

Ehune az gyezájnos jószágok:



Emittmeg a vásárfija, ha a kis kisasszonka vagy a tákintátásúr próbálkoznyi szárátne hasonlókot megcsinyálni csöppnyi fúrásfaragásmázolásszabásvarrás árán:

ZOMÁNCOS ZSÍROS VÉNDÖ BÖDÖN:


Zsíros bödön véndö 5 literes zománcos:


Zsíros bödön 10 liter:


Fa teknő nagy méretű:


Fa teknő 2db (Újszerű állapot):


RÉGI TEKNŐ DISZNÓVÁGÁSHOZ, VIRÁGTARTÓNAK:


HÁROM FA TEKNŐ:


Bográcsossakat nem kerestem, az van a bótba.
Aztarézfánfütyüllősitneki. Bödön is.


És ha még müvellődnél kicsinyég, klikkencsé ide a dekógyer-heti kálendáriumájér!

Címkék: férfiak nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr263015267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VKI · http://raknelkul.blog.hu 2011.06.27. 10:05:48

Van egy sötétzöld 2 literes zsírosbödönöm, ami a dédmamámé volt még régen. A legkedvesebb családi ereklyém. Egyelőre zsírt tartok benne (gyesznóvágós apukáméknak köszönhetően). De italt (rozé, szóda) hűteni nyáron egy fém vödörben szoktunk, amit munkásemberek másra használnának. Szeretem az ilyen használjuk fel másra játékokat.

szpeszkadett 2011.06.30. 12:41:53

A teknőkről még ez jutott eszembe:
kultura.hu/img/upload/201004/mucsarnok_artfanaticskortarsmagangyujtemenyek2_kiallitas_mericsimregyujtemenye_galjozsef_tormasiteknok_d_fri20100401005.jpg

Gaál József készítette 2005-ben és a Műcsarnokban volt kiállítva tavaly az Art Fanatics keretében.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása