<div id=
 
7

Szakember-ajánlós gifcsütörtök

KentaurBen , 2011.08.11. 09:32 · 1 trackback

Egy év során hány de hány alkalommal kerülünk olyan helyzetbe, amikor szükségünk lenne egy jó szakemberre, szerelőre, de nem ismerünk pont olyat?
És a barátaink, ismerőseink sem?

Az, hogy szólunk az embernek, ha valami kilyukad, eltörik, beázik stb. mintha kiveszőben lenne... olyan érzésünk van, mintha a tárgyakat, amelyek elromlanak már csak borzasztó költségek árán lehetne megjavítani... (láttam is erről egy tanulságos kis filmecskét Villanykörte-összeesküvés elmélet címen itt.)

Pedig nem minden esetben van így: egy csomó dolog megjavítható, egy másik rakáshoz pedig tényleg csak egy megbízható szaki ért, ezért most újra bedobnám a közösbe az ÁAT-fórumait.
Kb. egy éve hoztam létre ezeket a topikokat, hogy megosszuk egymással ezeket a kincset érő elérhetőségeket, töltsük hát fel, segítsünk egymásnak.

 



Dolgozott nálad egy jó vízvezeték szerelő, szobafestő vagy csókolod a kezét a kárpitosnak, aki újjávarázsolta a kanapéd?

Oszd meg velünk az elérhetőségét, segítsünk az arra rászorulókat információval, kerüljön be a neve az ÁAT-fórumának megfelelő topikjába.

A Fórum bővítésének házirendje, csak a miheztartás végett:

- a hozzászólás a következőképpen nézzen ki, az adott szakterületen belül:

Város (kerület, ha csak azon belül dolgozik) - Név - telefonszám -
és pár szó, miért ajánlod

Példa: Budapest (az egész város területén bárhol) - Kárpitos János - +36-20-blablabla -
gyorsan, szépen és a megbeszélt határidőre dolgozott

- nincs off és megbeszélés... csak a tények

- lehetőség szerint tudjon róla az ember, hogy felkerült egy ilyen adatbázisba, ne érje meglepetésként, ha valaki erre hivatkozna,

- természetesen, ha valamelyik felsorolt szakmában jártas szakember vagy, ajánlhatod magadat is.

Sok olyan szakmát felsoroltam, ami fontos lehet, de ha esetleg kimaradt valami (márpedig biztos, hogy kimaradt), írj egy levelet az agyasztaltv (kukac) yahoo (pont) com mailcímre, és pótolom.


Mára gifmozit hoztam, hiszen nyár van, és süt a Nap, ja, és még ma véradásra is megyek (menjetek ti is, segíteni jó. ééértem?).


Zenemeg bekapcs:

Foster The People - Call It What You Want by Posh Magazine

Gifmozit zenére okos szemével nézi:

 

Címkék: férfiak nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr43145368

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Példamutató kezdeményezés: Mesterek névjegyzéke 2011.08.11. 11:22:34

Ha nehezen találunk megbízható kőművest, burkolót vagy vízvezeték-szerelőt, akkor jó hír, hogy a megyében dolgozó mesteremberek adatait tartalmazó adatbázist hoz létre a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (TMKIK). A Mesterek névj...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spontan · http://erdekessegek.info 2011.08.11. 11:03:50

A facebook login nélkül olvasni sem lehet a fórumokat? Kár.

Igazán csinálhatna már valaki egy külön oldalt erre, ahol hasonlóképpen meg lehetne osztani a jó szakembereket, és pontozni lehetne őket a munka minősége szerint. Miért kell ezt a facebook-hoz kötni?

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.08.11. 11:08:45

@spontan: Tulajdonképpen igazat adnék, de most mégis azt gondolom, hogy a megbízhatóság miatt jó az a FB-profil (ettől függetlenül lehet persze álprofil is).

dmwd 2011.08.11. 11:40:11

Kiegészíteném azzal, hogy a kontárokat is nyilván kéne tartani és másnak messze elkerülni.

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.08.11. 11:45:25

@dmwd:
Jó magyar szokás szerint lehet, hogy az a 'felnyomós' lista hamarabb bővülne, mint az egymást segítő jómunkásember-adattár? :)

dmwd 2011.08.11. 11:48:46

Sajnos azokból több van, nálam is csak a harmadik kőműves brigád vált be. Azokból a "szakemberekből", akik nálam(unk) dolgoztak, csak egy párat mertem a barátaimnak ajánlani.

Mazlee 2011.08.11. 13:17:00

mivel FB-t nem használok így sajna nem tudom hol ajánlani nagyon jól dolgozó asztalos ismerősömet...

spontan · http://erdekessegek.info 2011.08.14. 10:56:19

Nincs olyan beállítás, hogy facebook login nélkül is lehessen olvasni a fórumokat? Ha van, akkor érdemes lenne beállítani, hogy olvasni anélkül is lehessen, csak a hozzászóláshoz kelljen login.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása