<div id=
 
15

2 éves a blog! Juhhú!

KentaurBen , 2012.01.12. 15:01

Ahogy a címben jól elspoilerkedtem, ma két éve indult az ágy-asztal-tv egy szürke január 12-ei estén, a hölgyek örömére egy Gaetano Pesce fotellel.


A kezdetektől az volt a célom, hogy egy olyan blogot írjak, ahonnan szívesen inspirálódnak nők, férfiak vegyesen, együtt vagy külön-külön...

... és ahogy telt-múlt az idő, azt is szerettem volna érzékeltetni, hogy otthonunk alakítása nem csak bútorok jól megkomponált halmaza, hanem hat rá egy sor olyan tényező, amelyet nem nagyon szoktunk számításba venni, de tudat alatt mozgatnak bennünket.


A filmek, a zenék, a neveltetés, a személyiségünk zegzugos rétegei, az irodalom, a költészet, a művészet és persze a humor :)


És persze reménykedem, hogy a képek mellett valami átmegy szöveg, hangulatok formájában abból is, ahogyan én elképzelem a lakberendezést, az otthonteremtést...

... hogy kaptok használható tanácsokat, tippeket, segítséget ahhoz, hogy szebb, stílusosabb, minőségibb környezetet hozzatok létre saját házatok táján.


Ma tehát ünnepelés lesz, aztán meg sok tervem van még a fiókban, amivel előrukkolhatok, érzem a levegőben a tavasz illatát, és kíváncsian nézek a mostani évre, mi minden történik majd a blogon :)


Örülök, hogy ilyen sokan térnek vissza már-már ismerősként, és bízom benne, hogy a mi kis ágyasztaltévés közösségünkhöz mind több új olvasó is csatlakozik majd.


Az ünnepeltnek illendő ajándékot adni, amit én most abban a fomában szeretném kérni, hogy egy mondatban írd meg, miért jársz te ide a blogra, mi az, ami miatt olvasod.

Lehet? Megtisztelő lenne!


Cserébe mára is összeszedtem egy szakajtóravaló szép képet, mondom, én már a jövőbe tekintek, az első megálló pedig a tavasz lesz :)


Zenemeg:

Yppah - Never mess with sunday by Alihan Kekeva

Gyere, hajoljunk bele a blog ünnepi csokrába :)

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr513540171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JM_JM 2012.01.12. 20:18:47

.... mert (lélek)üdítő vagy.

Klein Kinga · http://szobakilatassal.blogspot.com/ 2012.01.12. 21:00:42

Tetszik a bátorságod, hogy olyan a blogod, mint te magad, nem akar másnak látszani. Olyan dolgokat mutatsz, amire nem is gondolnék, vagy ha gondolok, nem biztos, hogy meg merném mutatni. És most olyan egyszerű dologra gondolok, mint egy kék madárszárny, pillangó egy piszkos kelyhen, vagy tövig hegyezett kis ceruzák...stb. Elsőre nem egyértelmű, hogy egy lakber blogban a helyük, de igen, az ÁAT-ban van helyük és inspirálnak. Sokat tanulok tőled.
Boldog szülinapot!

Énbagoly 2012.01.12. 21:36:42

Gratulálok. :)
Különben a blog hangulata miatt szeretem nézegetni. :)

mistér 2012.01.12. 23:49:16

Egy-egy ötletért, mert vannak olyan dolgok, amik kis idővel és munkával akár kevés pénzből, de annál több lelkesedésből megvalósíthatóak. És a hangulatért, nem csak maguk a képek jók, hanem tényleg az egész blogodnak van egy olyan pozitív üzenete, ami szerintem sokunk napját teszi vidámabbá.
Köszönjük!

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2012.01.13. 09:01:30

@mistér: Én köszönöm a visszajelzést! Szép napot! :)

MecKenna 2012.01.13. 11:02:32

Grat Ben, további sok sikert és látogatót!:)Erős atmoszférateremtő képességgel rendelkezel, jól válogatsz és jól komponálsz anyagokat. Ráadásul hasonló dolgok és helyek érdekelnek engem is.:)

aludos 2012.01.13. 11:18:05

Gyönyörű, egyedi hangulatú válogatások és zenék. Elvarázsolja a napomat...gratulálok és nagyon bolgod születésnapot!

tüskés habcsók · http://habcsi.blogspot.com/ 2012.01.13. 14:00:28

mert a blogod pótolhatatlan nasi a szépség-éhségemnek...
szememen át belopakodó léleksimi :)
boldog szülinapot!

stefedo · www.teglasedit.com 2012.01.14. 15:48:41

nekem a blogod a námber ván :))) minden egyes hozzászólóval egyetértek s mivel nem vagyok a szavak embere, ezért csak annyit írok, h: Boldog Szülinapot s csak így tovább!!!

helg@ 2012.01.18. 16:35:16

Azért, mert tetszik a szöveged, itt jó zenékre lelni, és nagyon inspirálóak a képek is. Így, együtt érvényes az egész. A bejegyzés elolvasása a napom (egyik) fénypontja (mert szerencsére sok van. De csak két blogot olvasok állandóan - az egyik a tiéd, és nagyon bírom!)
És még azért, mert nekem is van egy dobozkám tele ilyen pici cerkákkal. (Ikeás is van benne.) Hát ezért.
Boldog szülinapot ÁAT!
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása