<div id=
 
3

Bevállalós tapétázás

KentaurBen , 2012.02.01. 10:58


Nemrég megkerestem az egyik hazai, minőségi tapétákat forgalmazó üzletet, hogy szívesen írnék róluk, és lehetne valami játék, így méltatlanul kis számú rajongótábora is gyarapodhatna, továbbá biztos vagyok benne, hogy ti imádnátok.


Másfélhetes tanakodás után érkezett az elutasító válasz, hogy az üzlet vezetője nem túl nyitott az "ilyesmire", a tapéták olyan drágák, hogy neki nem éri meg ezt FB-os játékokra áldozni.

Szomorkodtam egy sort, meg sajnálkoztam egy kicsit, hiszen 2012 van, a nyitottabb üzletek mind szeretnék jól kihasználni a FB adta lehetőségeket...


De nem adom fel: ezúton is keresem azt a tapétaforgalmazót, aki nyitott lenne egy közös játékra!


Aki ismer ilyet, nyugodtan ajánlja neki az ÁAT-t (mailcím a képem alatt, jobb oldalon), jó lenne egy hasonló projektet megcsinálni, mint amit lentebb mutatok:

miszerint van-e olyan bátor bárki is, hogy teljesen különböző - de neki tetsző - tapétákkal legyen kitapétázva otthona néhány főbb helyiségének egy-egy részlete?


Ha jól össze van hangolva, a megfelelő meg van találva, (a macska meg fel van mászva a fára)... akkor szerintem egy igazán különleges hangulat-rendszert lehetne felépíteni.
Természetesen az összehangolás személyesen én felügyelném, illetve szaktanácsokkal látnám el a bátor jelentkezőt a helyszínen.

Tapétaforgalmazók, bevállalósak figyelem, ha valami alakul, hamarosan hallotok még a témáról! :)

Zenemeg:

Imogen Heap - Xizi She Knows by Angela L. Zajac

Például így:



Első fotó innen, a többi innen.

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr524042898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sentа 2012.02.01. 11:12:50

Klassz képek... de megoldhatóak ezek, ill. hasonlóak mo-i tapéta választékból?

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2012.02.01. 11:15:28

@Sentа: Mármint Magyarországon kapható tapétákból? Meg!

Kapitány Gergő 2012.02.01. 11:39:52

Ha meg oldható, akkor engem érdekelne a téma. Lenne egy fekete- fehér alapszínekkel bíró de nem pepita fürdőszoba, ahol mosdó falán nincs csempe...el tudnék képzelni egy szép, párát is bíró tapétát...csak a gyerek rajzolja tele.. :)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása