<div id=
 

Igen! - Egzotikus helyszínen

KentaurBen , 2012.03.20. 12:14

Az esküvő egyik markáns tényezője a helyszín: hol legyen a ceremónia?


Hatalmas büdzsét emészt fel a rokonság apraja-nagyjának elhelyezése, etetése, itatása, a terem- vagy sátorbérlés (ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindez felesleges!)... de vannak, akik ezt az összeget inkább arra költik, hogy kettesben, egy trópusi helyen, paradicsomi körülmények között mondják ki az Igen!-t.



Persze a magyarorzági szokások javarészt eldöntik ezt a kérdést, mert "Kislányom! Juli nagynénédet, és Marci bátyádékat mindenképpen el kell hívni, mert különben megharagszanak!" vagy "Kisfiam! Ne feledkezzetek meg a pécsiekről sem, tudod, mi is voltunk Dettike esküvőjén!"...

És persze ott az elrettentő macera utána, hogyan lehet az odakint kötött frigyet itthon legálissá varázsolni.

Kérdezném ettől függetlenül, van-e köztetek olyan, aki mindezeket bevállalta, és nem bánta meg? Illetve van-e, aki hasonlóképpen tervezi megélni az "álomesküvőt"?

Zenemeg:

This Summer by RUFUS (official)

A mai helyszín: Bali, Villa Khayangan:



Bónusztrackként ma négy(!) budapesti programajánlóm is van!

Március 16.-a óta látogatható az Iparművészeti Múzeumban az Art deco és modernizmus lakberendezési kiállítás (szeptember 30.-áig).



Március 22.-én, csütrötökön rendezi blogbarátunk, a Manzárd Café soron következő MagyART-os kiállítását.



Pénteki program, talán még lehet rá regisztrálni (itt): a hg.hu által rendezett következő CreativeMornings, reggel 8.30-tól a Toldi Moziban.
"Tényleg ellenségünk a design?" címmel tart előadást Szentpéteri Márton, a MOME egyetemi docense.
Előadása első részében olyan, a kortárs designnal kapcsolatban gyakran előhozott kulcskifejezésekről rántja le a leplet, mint a „fenntartható design” vagy az „ökodesign”, a második, jóval optimistább szekcióban pedig a valóban fenntartható tervezés koncepcióját körvonalazza.
A budapesti CreativeMornings természetesen ezúttal is ingyenes, ahol kávéval és reggelivel várják a vendégeket.



Szintén pénteki program, de már esti: Pecha Kucha Night Budapest vol.27
20 órakor kezdetét veszi a 2012-es év első Pecha Kucha Night Budapest rendezvénye a Toldi moziban (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38).
A KÉK - Kortárs Építészeti Központ által 5 éve elkezdett projekt új szervező csapattal jelentkezik, a megszokott színvonalas előadások mellett fiatalos lendülettel várja az újszerű építészeti és design vonalakat követő nyitott, érdeklődő hallgatóságot.
Hogyan kapcsolódik össze a digitális fényfestés az épületek architektúrájával? Vajon milyen lehet hallgatóként részt venni egy kizárólag napenergiát hasznosító, energia-hatékony lakóépület tervezésében? Milyen a jó bor és kiváló épület viszonya? Meg lehet–e ezeket a kérdéseket 20X20 másodpercben válaszolni? Fiatal építészek és designerek tesznek kísérletet arra (is), hogy bebizonyítsák: igen!

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr374327986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása