<div id=
 

A 22-es csapdája - Vol. 10

KentaurBen , 2012.09.03. 12:35

Vége a nyárnak, új etap kezdődik (és nem csak azok számára, akik suliba mentek ma reggel), kicsit január eleji a fíling. Nemde?


Halmozottan hátrányos tehát a mai nap, nagy a kényszer, hogy az emberfiának is legyen már valami új akcióterve: mától elkezdem a fogyókúrát, mától lejárok futni, mától nekiállok ennek, annak...


A sikeresebb megvalósítást még talán támogathatja a kipihent test (már ha el tudtál szabadulni nyáron szabira), a jóidő, de október elején, az első igazán sz@r, esősebb napok beköszöntével jönnek a februárihoz hasonló beismerő csalódások... nem volt kitartás, mégsem ment, kifulladtam...


Ezért, ha a héten mindenképpen el szeretnél kezdeni valami újat, igyekezz felmérni objektíven az arra fordítandó erőviszonyaidat, energiáidat, idődet, tervezz akár papíron is... vágj olyanba, ami tényleg testhezálló, amit hosszú távon is képes leszel teljesíteni.


Mit is kívánhatnék tehát egy új hónap, évszak elején: természetesen mindenkinek kitartást, türelmet, és egy igazán szép őszt, tervek ide vagy oda :)

(és: csak egészség legyen!)


Zenemeg:

Indian Wells - Wimbledon 1980 by Bad Panda Records

Egy 22-es válogatást hoztam azokból a képekből, amelyeken az utóbbi időkben megakadt a szemem (azon ügyfeleimtől pedig, akiknek már a múlt hétre igértem az inspirációs válogatásokat, ezúton nyílvánosan kérek elnézést a csúszás miatt, ígérem, összeszedem mosmá' magam):


Bónusztrack: valójában ezt gondolom a tervezgetéssel kapcsolatban *.*


Ha jól láttam, jelenleg a 4. helyen áll a Goldenblog versenyében a blog (egy dobogós helyezés vajon összejön a végére?), ez tehát itt nem egy lezáró díszítősor a poszt végén:


Ha még nem tetted meg, támogasd szavazatoddal az ÁGY-ASZTAL-TV-t az idei Goldenblogon.
Ide klikkelve megtalálsz az 'Életmód' kategóriában. Előre is köszönöm.

Ha pedig tetszett a bejegyzés, és más, extra tartalmakat is szeretnél kapni, gyere, csatlakozz a blog Facebookos klubjához.

Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr94749120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása