<div id=
 

Színesre fotosoppolt makkaságok

KentaurBen , 2012.09.05. 14:11

Burton Silver és Heather Busch illusztrátor együttműködésének közös eredménye a mai posztban ajánlott " művészeti" könyv, melynek címe: Why Paint Cats: The Ethics of Feline Aesthetics.


A könyvben (grafikai programokkal) megfestett makkákat találhatunk, ami  sokféle reakciót kiválthat belőlünk: sajnálkozást, undort, meg hogy "Szegényekkel má megicsináltak má!"... de szerintem leginkább humoros az egész.


Főleg a mögöttes tartalom tudatában: a könyv és a képek célja tulajdonképpen az, hogy támogassák a makkák viselkedésének jobb megértését.


Nézd végig a képeket, és írj kommentet: téged szórakoztatott vagy megrémisztett? :)


Zenemeg:

Röyksopp | Poor Leno by kylediorio

Bónusztrack: Julius von Bismarck és Julian Charriere '35 Pigeons' projektje, ahol valódi, élő velencei galambokat festettek meg:

művészet vagy kegyetlenség?


Utolsó figyelmeztetés: jelenleg a 4. helyen áll a Goldenblog versenyében a blog (egy dobogós helyezés vajon összejön a végére?), ez tehát az utolsó lehetőség, hogy segítsd a blogot:

Ha még nem tetted meg, támogasd szavazatoddal az ÁGY-ASZTAL-TV-t az idei Goldenblogon.
Ide klikkelve megtalálsz az 'Életmód' kategóriában. Előre is köszönöm.

Ha pedig tetszett a bejegyzés, és más, extra tartalmakat is szeretnél kapni, gyere, csatlakozz a blog Facebookos klubjához.

Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr814756822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása