<div id=
 
1

Egy svéd stílusguru apartmanja

KentaurBen , 2013.01.18. 15:42

anyitó.png

Anders Skifvas stockholmi divattervező lakásába nézünk be mindjárt, de előtte egy közérdekű közlemény, mármint inkább önös-érdekű, de ha jól sikerül, nektek is jó lesz, szóval:

eljött az idő, hogy végre azokat a design dolgokat, amiket mutogatni szoktam időnként a Facebookon (legyen az egy vicces KELL-gadget vagy lámpa vagy egy szép takaró) végre elérhető közelségbe is hozzam, úgyhogy elhatároztam, hogy csinálok egy webshopot a blog mögé.

A terv, hogy ami kapható lenne az online ÁAT-shopban:
magyar és külföldi designerek munkái (főként használati tárgyak),
kisebb bútorok,

lámpák,
színvonalas lakberendezési kiegészítők, dekorációs elemek,

lakástextilek,

tapéták,

szakkönyvek,

és persze gadgetek, designkütyük, bigyók és minden olyan designholmi, ami vicces és/vagy hasznos vagy nem, de cool.

(ha esteleg van még valami, ami jó lenne, ha lenne, írjátok meg)

Az árukat első körben magyar kivitelezők és forgalmazók dolgaiból válogatnánk össze, de folyamatosan bővülhetne külföldi forgalmazók termékeivel is.
A webshop beindításakor az lenne a terv, hogy már a Facebookon is elérhetőek legyenek a termékek, ha jól tudom már vannak olyan applikációk, amivel működőképes webshopot lehet a Facebookos oldalhoz illeszteni.
Szóval ötlet és sikerben-bizakodás az van, jó szem a szép dolgokhoz van, fórum ahhoz, hogy sok emberhez (hozzátok!) eljusson van, tőke nem nagyon, ezért fordulok most hozzátok, talán akad olyan valaki, aki lát fantáziát a dologban, és van kellő mennyiségű tőkéje ahhoz, hogy meg tudja finanszírozni az indulást.

Ami először fontosl:
egy üzleti terv, majd egy stabilan működő, jól kezelhető, jó dizájnú webshop, a többi meg majd alakul...

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését, kérem írjon nekem az agyasztaltv kukac yahoo pont com mailcímre, hogy megbeszélhessük a részleteket.

ágyasztaltvshop.jpg

Most pedig a beígért 60 négyzetméternyi loft, amiről lejön, hogy nem valami hétköznapi halandó kecója, mármint abban az értelemben, hogy köze lehet grafikához, divathoz, pop kultúrához... egy szóval a stílus-alakításhoz.

Design-bútorok, óriás FF-fotó (azért érdekes lehet úgy élni, hogy egy ekkora valaki néz folyamatosan *.*), desig-kütyük (Star Wars okosságok!) és egyértelmű stíluskavalkád, a viszonlag kevés szín ellenére hangulatos, és egyértelműen férfai, cool, na.
Legalábbis nekem ezek a hívószavak jutnak eszembe róla.


Nektek hogy tetszik?

Zenemeg:

STEREOPHONICS - In A Moment by Pias France

stockholmi_loft01.jpg

stockholmi_loft02.jpg

stockholmi_loft03.jpg

stockholmi_loft04.jpg

stockholmi_loft05.jpg

stockholmi_loft06.jpg

 stockholmi_loft07.jpg

Címkék: férfiak

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr165025601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jucek 2013.01.18. 17:14:39

Klassz!! HOPE a kedvencem!!! ;) Szólj, ha innen svédiából tudok segíteni vmit...
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása