<div id=
 

Csütörtöki gif.mozi

KentaurBen , 2015.06.11. 13:18

0_gifmozi.png

Próbálom újra élesztgetni a blogot, mert most már tényleg egyre több olyan anyag gyűlik a gépen, ami normális poszt formáját kezdi felvenni... addig is jöjjön egy kis gif.mozi.

Akik mérhetetlenül régóta követik a blogot, emlékezhetnek rá, hogy évekkel ezelőtt - mikor még csak a tumblr-en volt menő a gif. - már toltam itt ilyen posztokat, vannak néha jó megérzéseim bizonyos dolgokat illetően, hehe :)

A mai gif.-ek azért is annyira kedvesek a szememnek, mert azt a varázslatot műveli, ami nekem szívemcsücske: valami régit mozdít be, lehel bele életet, még ha nem is úgy, ahogy eredetileg történt, de így sem rossz :) 

Sőt.

Az elkövető: Nicolas Monterrat (a névre klikkelve többet is találsz)

Zenemeg:

 

gif-2.gif

gif-3.gif

gif-4.gif

gif-5.gif

gif-7.gif

gif-8.gif

gif-10.gif

Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon? 

Az meg hogy lehet? :)

Gyere! Várunk! Itt ni: klikk ide.

Ha pedig valami szép/érdekes/kedves tárgyat szeretnél az otthonodba, nézz körül a blog boltjában, a Szimpla Design Shopban.

 

Címkék: inspiráció gifmozi

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr107534090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása