<div id=
 
2

Egy enteriőrfotós naplójából IV.

KentaurBen , 2010.10.24. 12:15 · 1 trackback

Hogy mi teszi harmonikussá azt a lakásbelsőt, ahol régi és új, kicsi és nagy, sötét és világos, színes és színtelen együtt alkot egy eklektikus, de mégis egységes hangulatot?

A tárgyak története, a bennük szunnyadó emlékek, ezek tisztelete, és a jó arányérzék.

Az ilyen kevert stílusban megalkotott enteriőrök persze sokkal többet mesélnek rólunk, mint azt gondolnánk, de miért is félnénk ettől?

Merjünk egyediek, eredetiek, sajátosak lenni... hiszen hol máshol engedhetnénk meg azt, hogy valódi önmagunkat adjuk, ha nem otthon.

Bónusztrack: mióta megjelent ez a stílus, az összeköltöző párok sokkal könnyebben tudnak kialakítani egy közös frekvenciát, ui. szinte majdnem minden belefér.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg lakberendezőjét, belsőépítészét.



És aki van olyan merész, hogy egy betonasztallal szeretné gazdagítani a kollekcióját, most nagy eséllyel nyerhet is egyet :)

Fotók: Richard Powers

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr352394898

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Quick Jobs London 2019.01.20. 20:37:21

S5610oxeme1 стандартная прошивка - reobrilabspin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oakeshott 2010.10.24. 18:49:41

ez most nem kapcsolódik a poszthoz, de Ti voltatok már a Telenor házban? iszonyatosan jól néz ki, és hamarosan nyílt nap lesz

www.youtube.com/watch?v=1zqjE-iHMK8

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.10.24. 22:49:27

@oakeshott: csak hallottam róla korábban, hogy a(z akkor még Pannon) Telenor kiírt egy mûvészeti pályázatot az épület helyiségeire.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása