Toszkán kastély és koviubi
Szeretem a régi házakat.
Van abban valami csodálatos és egyben megborzongató, ahogy a falakban ott él a történelem.
Persze a megfelelő körítéssel (lsd. bútorok, színek, anyagok) lehet ezt még jobban domborítani vagy épp' ellenkezőleg, modern dolgokkal valami jó éles kontrasztot képezni.
Gondban vagyok a mai helyszínnel, ami egy 12. századi toszkán kastély, a Castello di Vicarello.
Jó, eleve a helyszín olyan, hogy máris beindul az ember nyálelválasztása... lankák, dombok, olajfaligetek, rusztika... de az enteriőröket tekintve azok valahogy mintha cseppet komorra sikeredtek volna.
Nemistom. Szerinted?
Breaking news: ma megpróbálkozom életem első koviubi-készítésével!
Először Tomakonyha receptjével, de szívesen vennék más, érdekes koviubi-verziókat is.
Te hogyan készíted?
Zenemeg:
Ezt megteheted ide kattintva.