<div id=
 
komment

Évszakváltó fények

KentaurBen , 2012.09.11. 13:24

Tádáám! Ma újra egy saját holmival rukkolok elő, lassan olyan vagyok már, mint a bűvész, aki újabb és újabb dolgokat húz elő a cilinderéből :)


Ma egy szép lámpát hoztam nektek, amit pár éve készítettem színes üvegből (igen, minden darabkája külön-külön, egyneként csiszolt, forrasztott), és mint a fotókon látható, van neki egy rejtett képessége: kétféle hangulatvilágítást is tud :)


A narancsokkal, vörösekkel világító fele eddig ősszel és télen hoz melegséget, majd egy fordítás, és tavasztól nyár végéig halvány rózsaszín-olivazöld mintáival erősíti az új, friss energiákat.


Zárójeles megjegyzés: némi apró áthangolással otthonunk is követheti az évszakváltást... ne nagy dolgokra gondoljatok, csak pl. néhány díszpárna huzatának megváltoztatása, függönycsere, nem is beszélve az asztali dekorációkról, amelyeket magunk készíthetünk gyümölcsökből, termésekből...


Na de a lámpá(k)ra visszatérve: eljött az idő, hogy megváljak tőle, új fényeket, hangulatokat szánnék magamnak, valaki - akinek megtetszik, és majd hazaviszi - pedig remélhetőleg még sok örömét leli benne :)


Hogy milyen enteriőrben tudnám elképzelni?

Ismertek, tudjátok milyen választ fogok adni: egy olyan otthonban, ahol emellett még sok egyedi, önmagáért is szerethető tárgy veszi majd körül.

Egy olyan helyen, ami a Te otthonod :)


Paramétereit tekintve:

32 cm magas

10,5 cm széles


Ha esetleg komolyabban érdeklődsz a lámpa iránt és szeretnéd magadnak, írj emailt az agyasztaltv (kukac) yahoo (pont) com címre, és megbeszéljük a részleteket ;)


Zenemeg:

Fink - This is the thing by springtune

Itt pedig következzen pár fotó a lámpáról, ami olyan mintha kettő lenne, közbemeg csak egy :)

Őszi-Téli oldala:
 
 
 
 
 
 
 

Tavaszi-Nyári oldala:
 
 
 
 
 
 


Fotók: Gerlai Tibor.
 
Van még két festményem is, amelyek új otthont keresnek maguknak... itt megnézheted őket.

Ha tetszett a bejegyzés, és más, extra tartalmakat is szeretnél kapni, gyere, csatlakozz a blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr304769894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása